Tot rust komen in De Boswachter

Het appartement biedt ruimte voor 4 personen en is gelegen aan de gezellige binnenhof van de Hoeve. De Boswachter beschikt over een eigen keuken, een badkamer en 2 slaapkamers. De badkamer is geheel vernieuwd en modern ingericht. De slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxsprings in een gezellige ambiance met authentieke inrichting.

Weekendje weg met 4 personen

“De Boswachter" heeft een knusse living, welke uitkijkt op de binnenplaats van de Hoeve. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron en fornuis met oven en alle materialen om zelf lekker te kokkerellen. Een koffieapparaat en waterkoker maken onderdeel uit van het keukengerei. Op de eerste verdieping bevinden zich de twee slaapkamers waarvan een met een tweepersoons moderne boxspring en de andere met twee éénpersoons boxsprings. Er is tevens een badkamer met toilet op de eerste verdieping. De badkamer is onlangs geheel vernieuwd en voorzien van modern sanitair.

Tot rust komen in Zuid Limburg

De Hoeve is gelegen op één van de mooiste plekken hooggelegen in Zuid-Limburg en geeft uitzicht over het unieke glooiende natuurlandschap. De Hoeve maakt onderdeel uit van een natuurgebied en is een paradijs voor wandelaars en fietsers. De Hoeve beschikt over ruim 2 hectare tuin en is uitermate geschikt om zowel jong als oud te voorzien van zowel rust als mogelijkheden voor sport en spel.

Boek De Boswachter

Bekijk de beschikbaarheid in de boekingskalender

BOEK weekBOEK midweekBOEK weekend

- FACILITEITEN -

Badkamer
Slaapkamer
Keuken
Buitenruimte
MEDIA
INTERNET
PARKEERplaats
Overige

Veelgestelde vragen

No items found.

- BESCHIKBAARHEID -

Bekijk de beschikbaarheid op één van onze incheckdagen maandag of vrijdag.

van:

tot:

Check beschikbaarheid

Boek De Boswachter

Bekijk de beschikbaarheid in de boekingskalender

BOEK weekBOEK midweekBOEK weekend