Weekendje weg voor de fijnproever

Het appartement biedt ruimte voor 6 personen en is gelegen aan de gezellige binnenhof van de Hoeve. De Wijngaard beschikt over een eigen keuken, twee badkamers en 4 slaapkamers. De badkamers zijn geheel vernieuwd en modern ingericht. De slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxsprings in een gezellige ambiance met authentieke inrichting.

Met 6 personen weekendje weg

“De Wijngaard" heeft een grote living, welke uitkijkt op de binnenplaats. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron en fornuis met oven en alle materialen om zelf lekker te kokkerellen. Een koffieapparaat en waterkoker maken onderdeel uit van het keukengerei. Er is een badkamer met toilet op de begane grond en op de eerste verdieping. De badkamer op de eerste verdieping is onlangs geheel vernieuwd en voorzien van modern sanitair.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers waarvan twee met een tweepersoons boxspring en twee slaapkamers met een éénpersoons boxspring.

Op vakantie naast wijndomein St. Martinus

De Hoeve is gelegen op één van de mooiste plekken hooggelegen in Zuid-Limburg en geeft uitzicht over het unieke glooiende natuurlandschap. De Hoeve maakt onderdeel uit van een natuurgebied en is een paradijs voor wandelaars en fietsers. De Hoeve beschikt over ruim 2 hectare tuin en is uitermate geschikt om zowel jong als oud te voorzien van zowel rust als mogelijkheden voor sport en spel.

Boek De Wijngaard

Bekijk de beschikbaarheid in de boekingskalender

BOEK weekBOEK midweekBOEK weekend

- FACILITEITEN -

Badkamer
Slaapkamer
Keuken
Buitenruimte
MEDIA
INTERNET
PARKEERplaats
Overige

Veelgestelde vragen

No items found.

- BESCHIKBAARHEID -

Bekijk de beschikbaarheid op één van onze incheckdagen maandag of vrijdag.

van:

tot:

Check beschikbaarheid

Boek De Wijngaard

Bekijk de beschikbaarheid in de boekingskalender

BOEK weekBOEK midweekBOEK weekend