Een Limburgs vergezicht vanuit De Oogappel

Het appartement biedt ruimte voor 6 personen en heeft aan de dalzijde uitzicht op het fantastische Limburgse landschap. Aan de achterzijde heeft het appartement zicht op de gezellige binnenhof van de Hoeve . De Oogappel beschikt over een eigen keuken, twee badkamers en 3 slaapkamers. De badkamers zijn geheel vernieuwd en modern ingericht. De slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxsprings in een gezellige ambiance met authentieke inrichting.

Vakantiehuis met uitzicht

“De Oogappel" heeft een dubbele living, waarvan één met uitzicht op het prachtige dal en de andere aan de binnenplaats. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron en een fornuis met oven en alle materialen om zelf lekker te kokkerellen. Een koffieapparaat en waterkoker maken onderdeel uit van het keukengerei. Op de eerste verdieping aan de binnenhof bevinden zich twee slaapkamers waarvan één met een tweepersoons moderne boxspring en de andere met twee éénpersoons boxsprings. Aan de dalzijde bevindt zich op de eerste verdieping een slaapkamer met een tweepersoons moderne boxspring.

Op vakantie in Zuid Limburg

Er bevindt zich een badkamer met toilet op de eerste verdieping aan zowel de binnenhof zijde als aan de dalzijde en een extra toilet op de begane grond. De badkamers zijn onlangs geheel vernieuwd en voorzien van modern sanitair.

De Hoeve is gelegen op één van de mooiste plekken hooggelegen in Zuid-Limburg en geeft uitzicht over het unieke glooiende natuurlandschap. De Hoeve maakt onderdeel uit van een natuurgebied en is een paradijs voor wandelaars en fietsers. De Hoeve beschikt over ruim 2 hectare tuin en is uitermate geschikt om zowel jong als oud te voorzien van zowel rust als mogelijkheden voor sport en spel.

Boek De Oogappel

Bekijk de beschikbaarheid in de boekingskalender

BOEK weekBOEK midweekBOEK weekend

- FACILITEITEN -

Badkamer
Slaapkamer
Keuken
Buitenruimte
MEDIA
INTERNET
PARKEERplaats
Overige

Veelgestelde vragen

No items found.

- BESCHIKBAARHEID -

Bekijk de beschikbaarheid op één van onze incheckdagen maandag of vrijdag.

van:

tot:

Check beschikbaarheid

Boek De Oogappel

Bekijk de beschikbaarheid in de boekingskalender

BOEK weekBOEK midweekBOEK weekend