Het paradepaardje van de Hoeve

De Verrekijker is van de vakantieappartementen het paradepaardje van de Hoeve. Het appartement biedt ruimte voor 4 personen en heeft vrij uitzicht op het Limburgse landschap. De Verrekijker beschikt over een eigen keuken, een badkamer en 2 slaapkamers. De badkamer is geheel vernieuwd en modern ingericht. De slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxsprings. De woonkamer is een gezellige ambiance met authentieke Franse inrichting.

Whirlpool met je eigen muziek

Op de begane grond beschikt De Verrekijker over een whirlpool met waterjets, alle kleuren van de regenboog en een bluetooth aansluiting voor je eigen muziek!  De gezellige living is gesitueerd op de begane grond aan de dalzijde en biedt daardoor een fraai uitzicht over het glooiende Limburgse landschap.

Luxe weekendje weg met 4 personen

De knusse slaapkamers bevinden zich op de eerst verdieping waarvan één is uitgevoerd met een tweepersoons luxe boxspring en de andere met twee éénpersoons boxsprings. De badkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is voorzien van nieuw modern sanitair. Het wellness luxe ligbad met jetstreams is ingericht op de begane grond.

De Hoeve is gelegen op één van de mooiste plekken hooggelegen in Zuid-Limburg en geeft uitzicht over het unieke glooiende natuurlandschap. De Hoeve maakt onderdeel uit van een natuurgebied en is een paradijs voor wandelaars en fietsers. De Hoeve beschikt over ruim 2 hectare tuin en is uitermate geschikt om zowel jong als oud te voorzien van zowel rust als mogelijkheden voor sport en spel.

Boek De Verrekijiker

Bekijk de beschikbaarheid in de boekingskalender

BOEK weekBOEK midweekBOEK weekend

- FACILITEITEN -

Badkamer
Slaapkamer
Keuken
Buitenruimte
MEDIA
INTERNET
PARKEERplaats
Overige

Veelgestelde vragen

Is er wifi aanwezig op de Hoeve?

De hoeve is voorzien van een gratis Wifi-netwerk met goed bereik op elke plek.

Mag ik mijn hond meenemen?

Helaas zijn honden op de hoeve niet mogelijk. We hebben meerdere vakantieappartementen en vinden het lastig om het voor de één toe te staan en voor de ander niet en meerdere honden tegelijk op de hoeve is niet mogelijk. Ook problematiek rondom allergie heeft hierin een rol gespeeld. We hopen op je begrip.

- BESCHIKBAARHEID -

Bekijk de beschikbaarheid op één van onze incheckdagen maandag of vrijdag.

van:

tot:

Check beschikbaarheid

Boek De Verrekijiker

Bekijk de beschikbaarheid in de boekingskalender

BOEK weekBOEK midweekBOEK weekend