De Hoeve Villare App is live!

We hadden de komst al aangekondigd in de laatste nieuwsbrief, de Hoeve Villare App is live! En we zijn benieuwd wat je ervan vindt! Download de app en scroll door de verschillende tegeltjes. Lees in deze nieuwsbrief hoe!

Hoe kom je aan de Hoeve Villare App?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen.... De app is gemaakt door Great Stay App en dus download je eerst de Great Stay App in de Applestore of Playstore (stap 1). Vervolgens zoek je in deze Great Stay App via de zoekfunctie Hoeve Villare op (stap 2). Simpel hè?!

En voor degenen die meer visueel zijn ingesteld gaat het zo:

Je kunt binnen de Great Stay App in plaats van zoeken ook de scanfunctie in de Great Stay App gebruiken en de QR code van stap 2 scannen, maar dan moet je deze nieuwsbrief dus wel eerst open hebben staan op een andere device zoals pc of iPad....Zoeken naar Hoeve Villare gaat sneller...

En als IT altijd al abracadabra voor je was, dan helpen we je ook graag hoogstpersoonlijk hoor! Gewoon even bellen naar 085-2369980 of mailen naar contact@hoevevillare.nl

Hoe ziet ie eruit?
Lekker strak design hè en van die overzichtelijke tegeltjes:)
Wat kun je met de Hoeve Villare App?

Het doel van de App is om je te begeleiden gedurende de hele "customer journey" vanaf pré-boeking tot en met nazorg na je vertrek en als je hem eenmaal hebt kun je genieten van voorpret, napret of zomaar tussendoor, mooi toch?!

En wat vind je dan in de app?

Alle belangrijke informatie over jouw geboekte/te boeken vakantieaccommodatie zoals een opsomming van alle faciliteiten, handleidingen van apparaten en informatie over parkeren, auto opladen, ontbijtservice enzovoorts.

Alle informatie overzichtelijk per vakantieappartement op een rij
En auch handy das es in Deuts terug zu vinden ist, nicht waar?
En alles kun je met een paar 'swipes' terugvinden over wat je kunt doen in de directe omgeving van Hoeve Villare in ons tegeltje "Ontdek de omgeving"...

Maar natuurlijk bekijk je eerst even de weerberichten voor Vijlen...

En we geven tips over leuke restaurantjes in de buurt met handige linkjes om direct op de pagina van het restaurant je reservering alvast te regelen. gemak dient immers de Gast!

En tegeltje 'Agenda Zuid-Limburg' brengt je bij workshops, rondleidingen, festivals, evenementen en tentoonstellingen in onze mooie regio!

Maar ja, zo af en toe moet je ook wel eens naar de supermarkt. Nou die hebben we alvast voor jullie opgezocht.

Maar dit is nog niet alles hoor!
Het tegeltje "Leuke dorpen en steden" helpt je om je alvast te oriënteren op het bezoeken van de leukste stadjes en dorpen uit de regio. Maar het mooiste dorp en enigste Bergdorpje Vijlen heeft een eigen tegeltje gekregen!

Vrouwen willen graag markten bezoeken. Nou, die hebben we keurig voor je op een rij gezet in tegeltje "Weekmarkten" met uitgebreide informatie over de wekelijkse markt in Vaals in een separaat tegeltje.

Visit Zuid-Limburg heeft een mooi magazin gemaakt over het heuvelland. Dat leest lekker weg op de bank in je vakantieappartement, maar waarom zou je zolang wachten. Je kunt deze immers lezen in je favoriete vakantieapp van Hoeve Villare!

Wat zit er in die laatste tegel? Kan het net niet zien...
En als je wil weten wat er te vinden is in de tegels "Ontdek de natuur", "Op pad met de kids" of "Proef de cultuur van Zuid-Limburg", dan moet je de app maar even downloaden...:)

Maar ja, wat kun je nou doen op een regenachtige dag...Tsja, ook wij hebben wel eens een regenbui, gelukkig niet zo vaak hoor! Maar we hebben geprobeerd je een beetje op weg te helpen om bij regen de dag door te komen. Om eerlijk te zijn heb je aan een week niet genoeg, dus ook met regenvooruitzichten gewoon lekker Zuid-Limburg boeken hoor! Daar fleurt je humeur erg van op!

Wat is er toch veel te beleven hè?!
Last but not least "Onze persoonlijke tips en to-do"

We hebben een stuk of 10 persoonlijke tips voor jou op een rij gezet met handige doorlinkjes naar websites om de tips in detail te bekijken en eventueel te reserveren. Welke die tips zijn? Bekijk het in de app...:)

Zelfs openbaar vervoer binnen handbereik in de Hoeve Villare app!
Maar hebben jullie ook tips voor wandelen en fietsen?

Tuurlijk, die vind je terug in ons tegeltje "Fiets- & Wandelroutes" en dat begint met het huren van je (electrische) fiets of mountainbike. Handige hyperlinkjes naar fietsverhuurbedrijven in de buurt. En gewoon te boeken rechtstreeks vanuit je app.

Maar natuurlijk vind je de mooiste fiets- en wandelroutes bij ons om de hoek en verder in de regio in je favoriete vakantieapp!

En zelf een route uitstippelen via de app kun je bijvoorbeeld met fietsknooppunt, Komoot, RouteYou of Wandelweb. En staat jouw fiets- of wandelsite er niet bij, laat het ons gerust weten en wij vullen het aan!

Leuker kunnen wij het WEL maken en ook MAKKELIJKER:)
Nog meer voorpret, tussenpret of napret vind je hiero....onder het tegeltje "Op de hoogte blijven"

Ja, wat is er nou makkelijker dan vanuit je luie stoel met je mobiel in de hand nog even lekker te scrollen door al die malle nieuwsbrieven met de mooiste plaatjes van het prachtigste plekje in Zuid-Limburg!

Je bent 1 klik verwijderd van rijke proza en mooie plaatjes in de 10-tallen nieuwsbrieven van Hoeve Villare
Leuk hoor al die tegeltjes, maar ik krijg er wel dorst van...
Triple Moeder de Gans heeft niets met Wilma te maken, wel met een heerlijk biertje van gelijknamige gasterij net even over de grens in België
Maar mocht je nou meer zin hebben in deze, dan hebben we nog een verrassing...
Val Dieu is een Abdijbier uit Aubel, een kilometer of 15 van onze hoeve vandaan

De verrassende tegel heet "Bestellen" en zit niet zomaar net na de tegel "Accommodatie" en voor "Ontdek de omgeving". Je kunt die Val Dieu namelijk gewoon bij ons bestellen en je wil hem voor het grijpen hebben als je terugkomt van je ontdekkingstocht, wandeltocht of gezwoeg op de fiets...:)

Wat hebben jullie nog meer wat we kunnen bestellen?

We maken een bescheiden start met wat wijnen, bieren en sappen uit de directe omgeving van wijngaarden en brouwerijen die wij persoonlijk hebben bezocht en waaraan we onze eigen beleving en ervaring kunnen toevoegen. Dus je vindt er geen amstelbier of wijn van de super om maar wat te noemen. En drankjes zijn gekoeld op de gewenste temperatuur vanuit onze display koelkast en wijnklimaatkast.

Ook kun je een kinderstoel (gratis voor gasten) bestellen, een campingbedje of de BBQ reserveren. Of een extra handdoekenpakket bijvoorbeeld. En met elke nieuwe ervaring breiden we ons winkeltje een beetje uit.

Bestellen en afrekenen kan via de app. Bezorgen doen we 'any moment we are at home'
Bij een 'koele' app hoort een 'koele' bier
Tot zover de Hoeve Villare app...

Tijd om zelf lekker door de app te dwalen. Er zijn tientallen doorverwijzingen en hyperlinks verwerkt in de app. Mocht je een link tegenkomen die niet doet wat je verwacht, mail ons dan even. Ook tips zijn meer dan welkom, want samen maken we de app steeds mooier en completer.

En het leuke is dat ook gasten vanaf nu de mooiste vakantieplaatjes kunnen doorsturen en wij plaatsen ze dan door onder het laatste tegeltje "Vakantiefoto's". Zo wordt de app straks ook een mooie verzameling met het beste fotowerk uit Zuid-Limburg!

Tijd voor wat zomerplaatjes!
De zomer loopt hier door tot eind oktober!
Ik vond dit verzoek een beetje ongepast, jij?
Onze eigen karpervijver, achterin de tuin
Goedemorgen, hier zijn Sjip en Sjop weer..
Is dit nou wat je noemt een koe in z'n kont kijken? Gekke uitdrukking trouwens...
En dan loopt er zomaar een ree door onze tuin!
s morgens rond 8 uur was een ree rustig aan het grazen
Thema: "groot spinnenweb"
Effe wat anders...
Het moet wel leuk blijven hè
Voor ons is het nog geen vakantie trouwens....
Het appelseizoen komt er ook weer aan!
De Geul meandert door het heuvellandschap
Thema: "Doorkijkje"
Nog een (heel vertrouwd) doorkijkje
Vista (doorkijkje) numero 3
Thema: "Bertje zag eens pruimen hangen"
Thema: "Oogverblindend"
Nog eentje dan...
Een laatste gloed voor ik onder ga....
En denk er aan...
Vertalen nicht nötig oder?
Goed drinken als het warm is hoor!
En daarna het lekkerste bed..!
Wat kan Wilma er toch een mooie creatie van maken hè

Hartelijke groeten van ons,

Bert en Wilma

Vertaling: Ajuu paraplu, tot het volgende blog!

Op (de) hoogte blijven

Schrijf je in op de nieuwsbrief als je dat nog niet hebt gedaan en ontvang de updates direct in je mail

Inschrijven

Bert en Wilma

Op adem komen in Zuid-Limburg. We schrijven over onze versie van 'ik vertrek'.

Blijf op de hoogte