Verhalen uit Zuid-Limburg

Verbouwing voorbij, voorjaar eindelijk begonnen!

May 9, 2024

Kom maar op met de mooie plaatjes, want het is voorjaar bij Hoeve Villare! Na al die nattigheid snakken we naar zon en hogere temperaturen en natuurlijk naar heerlijke wijnen van buurman St. Martinus! Geniet met ons mee!

Jaaroverzicht 2023 Hoeve Villare-Een jaar lang ontmoetingen met gasten

December 23, 2023

Wat ging 2023 snel voorbij! We mochten veel oude en nieuwe gasten ontmoeten en de hoeve was ook regelmatig een ontmoetingsplek voor familie en vrienden. Een overzicht vol met terugkijkplaatjes, veel plezier!

Hoeve Villare onderweg naar Kerst 2023

November 9, 2023

Het lijkt alweer lang geleden dat we de zomer achter ons lieten nu we volop van de herfst genieten onderweg naar Kerst. Je kunt dus mooie herfstplaatjes verwachten, aangevuld met 'Unterschrift'. Geniet dus met ons mee!

Volop zomer dit weekend en we hebben een mooie last minute deal!

September 5, 2023

Met 3 tienen wordt het prachtig weer dit weekend! Een mooie gelegenheid om er nog even op uit te trekken en vanaf je eigen terras te genieten van het uitzicht op het heuvelland. Dus wacht niet langer en boek!

De Hoeve Villare App is live!

August 15, 2023

We hadden de komst al aangekondigd in de laatste nieuwsbrief, de Hoeve Villare App is live! En we zijn benieuwd wat je ervan vindt! Download de app en scroll door de verschillende tegeltjes. Lees in deze nieuwsbrief hoe!

Zomer update van Hoeve Villare

August 1, 2023

Het wordt weer eens tijd voor een zomer update van het wel en wee hier in het Toscaanse Zuiden. Een paar mooie plaatjes om je op te vrolijken in een vakantieperiode die qua weer even een klein dipje vertoont.

Voorjaarspret op Hoeve Villare

May 9, 2023

Het is volop voorjaar op Hoeve Villare. Dat kun je zien aan de natuur en aan onze belevenissen op en rondom de hoeve. Tijd voor een update aan onze trouwe lezers! 

Terugkijken en vooruit dromen met Kerst

December 24, 2022

Kerst is een mooi moment om dankbaar terug te kijken, maar ook om heerlijk vooruit te dromen. Droom met ons mee en geniet weer van mooie plaatjes. We wensen jullie fijne Kerstdagen en een gezonde start in 2023!

Aankomend weekeinde valt nog net in de herfstvakantie en het belooft mooi weer te worden!

October 24, 2022

We genieten van een Indian Summer met temperaturen die vrijdag oplopen naar 23 graden! Nog even genieten nu het nog kan. Misschien hebben we aankomend weekeinde nog een plek om te slapen, maar wacht dan niet te lang....

Volgend weekeinde valt nog net in de herfstvakantie en het belooft mooi weer te worden!

October 23, 2022

We genieten van een Indian Summer met temperaturen die vrijdag oplopen naar 23 graden! Nog even genieten nu het nog kan. Misschien hebben we volgend weekeinde nog een plek om te slapen, maar wacht dan niet te lang.....

Plukkers gezocht voor Wijngaard St. Martinus

September 10, 2022

Geen lange nieuwsbrief dit keer over de belevenissen op Hoeve Villare, maar een unieke kans om een midweekje in de herfst er op uit te gaan, het hoofd leeg te maken en druiven te plukken bij Wijngaard St. Martinus!

Beleef het voorjaar op Hoeve Villare

May 12, 2022

Wat hebben we veel beleefd en wat is er veel te beleven in het Toscane van Zuid-Limburg! We nemen je mee in ons avontuur. De foto's spreken voor zich, maar uitdagingen waren er ook dit keer op Hoeve Villare....

Pasen in Zuid-Limburg

April 4, 2022

Pasen komt er aan en wat is er leuker dan een paar dagen even op adem komen! En waar kan dat beter dan in de Zuid-Limburgse heuvels. In deze special een actie voor ouders met kids tot 10 jaar!

De natuur explodeert bij haast zomerse temperaturen!

March 26, 2022

De natuur is hier de baas en wij zijn toe(be)schouwers van al het moois wat dit onnederlandse smaldeel van Zuid-Limburg te bieden heeft. Een nieuw verslag van de belevenissen op Hoeve Villare en vooral veel plaatjes!

De lente komt er bijna aan hoor!

February 7, 2022

We hebben de feestdagen achter ons en kijken reikhalzend uit naar het voorjaar. Een glimp mooi weer wisselt af met stormachtige periodes. Het lijkt onze gasten niet in de weg te zitten om te genieten en wij dus ook!

Vanuit Hoeve Villare wensen we je gezegende Kerstdagen en een gezond 2022!

December 23, 2021

Eindejaar, een goed moment om terug te blikken op 2021! Voor degenen die zich onder de kerstboom toch een beetje vervelen hebben we deze extra lange blog editie. Ga er dus lekker voor zitten en geniet van de plaatjes!

Genieten van de donkere dagen voor Kerst

November 30, 2021

Tegelijkertijd dat de dagen korter worden, valt er meer te genieten van het donker. Overal verschijnen kerstbomen en versiering die door de lichtjes hun eigen kleur geven aan het Zuid-Limburgse landschap. 

De liefde zit hier in de lucht

October 31, 2021

De zomer maakt langzaam plaats voor een herfstige kleurenpracht. Langzaam kleuren de heuvels geel en rood. En de luchten spelen het herfstige spel mee. Diep rood en oranje maken ze theater in de namiddagen. 

Zomer op Hoeve Villare

August 31, 2021

De zomer 2021 gaat de boeken in als wisselvallig, maar volgens de gastenboeken vooral als afwisselend, boeiend, adembenemend mooi en rustgevend. Tsja, het is maar hoe je de dingen ervaart en vooral wat je ervan maakt!

En toen waren we opeens zowat helemaal volgeboekt!

July 27, 2021

Wat is er weer veel gebeurd sinds de vorige nieuwsbrief! De afronding van de verbouwing, de bruiloft, het hoogwater en veel boekingen. En dus hoogtijd jullie weer eens bij te praten en we beloven schrijfbeterschap!:)

We gaan open! En het goede nieuws is: Je kunt nog boeken als je snel bent!

May 23, 2021

We zijn bijna gereed om jullie te ontvangen! En wat wordt het gaaf allemaal! In deze nieuwsbrief weer mooie plaatjes van het mooiste stukje Limburg en natuurlijk een update van onze belevenissen!

Live! met de boekingskalender

April 19, 2021

Vandaag gaan we live! met de boekingskalender! En onze trouwe nieuwsbrieflezers hebben een voorsprong om de eerste boeking te mogen doen! Verder in dit blog een update van onze belevenissen op de hoeve!

Ben je ook zo benieuwd hoe het wordt?

March 24, 2021

"Wanneer komt jullie volgende Nieuwsbrief?" is de meest gestelde vraag in afgelopen weken. Wat vliegt de tijd en inderdaad is het de hoogste tijd om jullie bij te praten over de ontwikkelingen bij Hoeve Villare!

Het is hard werken hoor in het paradijs!

January 24, 2021

Wat is er veel gebeurd sinds de vorige nieuwsbrief! De hoogste tijd voor een update over onze avonturen in Hoeve Villare

'Ik vertrek' naar het land dat Zuid-Limburg heet

December 26, 2020

Dit is onze eerste nieuwsbrief om jullie op de hoogte te houden van onze avonturen in de aanloop naar de opening van Hoeve Villare! Maar de start ligt inmiddels ver achter ons.

Op (de) hoogte blijven?

Vijlen, het hoogste bergdorpje van Nederland. Via de nieuwsbrief houden we je met plezier op (de) hoogte van onze avonturen in Zuid-Limburg. We hopen ook je binnenkort te kunnen verwelkomen in Hoeve Villare!

Dank je wel!

Je inschrijving op de nieuwsbrief is gelukt.

Oeps! Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het contactformulier. Neem contact op met contact@hoevevillare.nl