Verhalen uit Zuid-Limburg

Zomer op Hoeve Villare

August 31, 2021

De zomer 2021 gaat de boeken in als wisselvallig, maar volgens de gastenboeken vooral als afwisselend, boeiend, adembenemend mooi en rustgevend. Tsja, het is maar hoe je de dingen ervaart en vooral wat je ervan maakt!

En toen waren we opeens zowat helemaal volgeboekt!

July 27, 2021

Wat is er weer veel gebeurd sinds de vorige nieuwsbrief! De afronding van de verbouwing, de bruiloft, het hoogwater en veel boekingen. En dus hoogtijd jullie weer eens bij te praten en we beloven schrijfbeterschap!:)

Kun jij snel schakelen en wil je last minute met extra introductiekorting genieten van het mooiste uitzicht? Boek dan snel!

June 17, 2021

Het weekend staat voor de deur! En hoe leuk zou het zijn om met dit prachtige weer en de natuur op zijn mooist nog even die extra introductiekorting te pakken en te genieten van het mooiste uitzicht, zo vanaf je terras!

We gaan open! En het goede nieuws is: Je kunt nog boeken als je snel bent!

May 23, 2021

We zijn bijna gereed om jullie te ontvangen! En wat wordt het gaaf allemaal! In deze nieuwsbrief weer mooie plaatjes van het mooiste stukje Limburg en natuurlijk een update van onze belevenissen!

Live! met de boekingskalender

April 19, 2021

Vandaag gaan we live! met de boekingskalender! En onze trouwe nieuwsbrieflezers hebben een voorsprong om de eerste boeking te mogen doen! Verder in dit blog een update van onze belevenissen op de hoeve!

Ben je ook zo benieuwd hoe het wordt?

March 24, 2021

"Wanneer komt jullie volgende Nieuwsbrief?" is de meest gestelde vraag in afgelopen weken. Wat vliegt de tijd en inderdaad is het de hoogste tijd om jullie bij te praten over de ontwikkelingen bij Hoeve Villare!

Het is hard werken hoor in het paradijs!

January 24, 2021

Wat is er veel gebeurd sinds de vorige nieuwsbrief! De hoogste tijd voor een update over onze avonturen in Hoeve Villare

'Ik vertrek' naar het land dat Zuid-Limburg heet

December 26, 2020

Dit is onze eerste nieuwsbrief om jullie op de hoogte te houden van onze avonturen in de aanloop naar de opening van Hoeve Villare! Maar de start ligt inmiddels ver achter ons.

Op (de) hoogte blijven?

Vijlen, het hoogste bergdorpje van Nederland. Via de nieuwsbrief houden we je met plezier op (de) hoogte van onze avonturen in Zuid-Limburg. We hopen ook je binnenkort te kunnen verwelkomen in Hoeve Villare!

Dank je wel!

Je inschrijving op de nieuwsbrief is gelukt.

Oeps! Er is iets fout gegaan bij het verzenden van het contactformulier. Neem contact op met contact@hoevevillare.nl